Kerhoryhmät pojat


KERHOTOIMINNAN keskeisenä tavoitteena on positiivisten liikuntakokemusten synnyttäminen, liikunnallisten taitojen sekä salibandyn alkeiden oppiminen harjoitellen ja pelaillen kerran viikossa. Kerhotoiminta soveltuu etenkin lapsille, joille ei ole lajista aiempaa kokemusta, tai lapsille, jotka haluavat harrastaa salibandya liikunnan ilosta.

Seuralla on tarjota myös KILPARYHMÄTOIMINTAA, jossa toiminta on hyvin samankaltaista kuin kerhotoiminnassa, mutta harjoittelumahdollisuuksia on 2-4 krt/vko ikäluokasta riippuen. Kilparyhmät osallistuvat lisäksi Salibandyliiton sarjatoimintaan.

Kilparyhmätoiminta soveltuu etenkin lapsille, joilla on jo aiempaa kokemusta salibandysta tai muista pallopeleistä, ja haluaa harrastaa useammin kuin kerran viikossa. Kilparyhmiä on tarjolla P8-ikäluokasta (2015 syntyneet) alkaen.

KERHORYHMÄT:

Aurinkorinteen koulu
(klikkaa kerhon nimeä ilmoittautuaksesi)

Pirtin koulu
(klikkaa kerhon nimeä ilmoittautuaksesi)

Minna Canthin koulu
(klikkaa kerhon nimeä ilmoittautuaksesi)

Puijonsarven koulu
(klikkaa kerhon nimeä ilmoittautuaksesi)

KERHOMAKSU:

Kerhomaksu koko kerhokaudelta on 250€. Syyskauden (syys-joulukuu) osuus on 100€, ja kevätkauden (tammi-toukokuu 2023) osuus on 150€.

Maaliskuussa 2023 aloittaville uusille kerholaisille kerhomaksu on 120€. 

Kerhomaksu sisältää:

  • ohjatut harjoitukset (arvio n. 25-30 harjoituskertaa koko kerhokauden aikana, mahdolliset koulujen/kaupungin peruutettamat salivuorot vähentävät määrää)
  • ​vakuutuksen
  • kerhopaidan
  • osallistumisoikeuden Junnuliigan turnauksiin (arvio 4-6 kpl)
  • osallistumisoikeuden PuijoCup turnaukseen 
  • ​yhdistyksen jäsenyyden, sekä jäsenyyden mukaiset jäsenedut
LISÄTIEDOT:

Mikko Tiihonen 
valmennuspäällikkö
050-5486654
mikko.tiihonen@welhot.fi