Kumppanikeskiviikko: Yhteistyössä OP Pohjois-Savo

OP Pohjois-Savo on Welhojen pitkäaikaisimpia yhteistyökumppaneita. Yhteistyön keskiössä ovat OP Pohjois-Savon tarjoamat luotettavat pankkipalvelut seuralle ja kaikille sen joukkueille. Osana monipuolista kumppanuutta OP Pohjois-Savo ja Welhot ovat myös yhdessä työllistäneet nuoria kesätöihin, ja tarjonneet jännittäviä ottelutapahtumia OP:n omistaja-asiakkaille. Merkkinä kumppanuudesta Osuuspankin oranssi logo on myös näkyvillä laajalti niin Welhojen junioreiden kuin edustusjoukkueidenkin pelipaidoissa ja tapahtumissa.

Liikunnan ja urheilun tukeminen on yritykselle arvovalinta. OP Pohjois-Savon markkinointipäällikkö Mari Polvinen kertoo, miksi OP Pohjois-Savo tukee paikallisten seurojen toimintaa:

”Jokainen seura on suuri. Urheiluseurat tarjoavat paikalliselle yhteisölle paitsi hyvinvointia, myös ohjelmaa ja yhteishenkeä. Siksi me pankkina olemme mukana tukemassa seuratoimintaa. Meille tärkeintä on edistää hyvinvointia yhteisössämme, joka elää Pohjois-Savon kaikissa kaupungeissa, kylissä ja pitäjissä. Erityisesti haluamme antaa lapsille ja nuorille intoa ja luottamusta tulevaan. Mikä sen parempaa kuin jakaa urheilun ilo yhdessä. Tämän päivän teko on huomisen hymy.”

OP Pohjois-Savo on paikallinen täyden palvelun pankki, palvellen asiakkaita kuudessa konttorissa; Iisalmessa, Kuopiossa, Leppävirralla, Nilsiässä, Suonenjoella ja Varkaudessa. Voit asioida niin verkossa, puhelimessa kuin paikanpäällä konttorissa. OP:n paikallisuuden ydin on omistaja-asiakkuus. Sen ansioista OP toimii aina oman toimialueen hyväksi kehittämällä omistaja-asiakkaiden, asiakkaiden ja toimintaympäristön taloudellista menestystä ja hyvinvointia.

Lämmin kiitos pitkäaikaisesta tuestanne OP Pohjois-Savo Yhdessä olemme enemmän – MeWelhot.

Kuva: Jari Turunen