ME.WELHOT: Haastattelussa Veikko Heimonen

ME.WELHOT. kuvastaa Welhoissa mukana olevia ihmisiä, tarinoita, joukkueita ja tapahtumia, jotka muodostavat Welhojen yhteisön. Kauden aikana julkaisemme joka kuukausi ME.WELHOT. haastattelun.

17-vuotias Veikko Heimonen on oiva esimerkki siitä, että salibandyharrastuksen voi joukkueessa aloittaa myös nuorimpien juniorivuosien jälkeen. Hän liittyi Welhoihin 14-vuotiaana ja pelaa nykyään Welhojen P19 1. divisioonajoukkueessa. ”Ihan mukavaa on ollut. Aloitin nyt keväällä myös kerhojen ohjaamisen. Syksyllä oli muutaman tunnin mittainen koulutus ja nyt kysyttiin toiseksi ohjaajaksi kerhoon, kun oli niin paljon oppilaita yhdelle ohjaajalle. Suurin osa kerhon jäsenistä on 7-vuotiaita”, numerolla 16 pelaava Veikko kertoo.

Veikon mielestä salibandyyn pääsee hyvin mukaan vanhemmallakin iällä, etenkin jos kokemusta on entuudestaan muista urheilulajeista: ”Aluksi olin aika paljon jäljessä, mutta oli tuttuja joukkueessa ja silleenkin pääsi paremmin mukaan. Nyt tasoerot on tasoittuneet.” Tämänhetkisissä tavoitteistaan kertoessaan yleensä hyökkäyksen vasemmassa laidassa viilettävä Veikko osoittautuu erinomaiseksi joukkuepelaajaksi: ”Tavoitteenani on pelata sillä tavalla, että joukkue menestyisi mahdollisimman hyvin. Yksilöllisesti toiveena on kehittyä ylipäätään.”

Lukion toista vuotta käyvä Veikko suosittelee Welhoihin liittymistä: ”Minusta on hyvä ilmapiiri. Monia joukkueita on kaikenikäisille.”

Käy tutustumassa tarjontaamme osoitteessa https://www.welhot.fi/tule-mukaan/ ja tule mukaan!